Site logo
Site logo
Stacks Image 45
Gilleleje
Bordbestilling
Vesterbrogade 4B, 3250 Gilleleje
Tlf.: 48 35 47 22
facebook Facebook
Alle dage 12:00 - 22:00
Stacks Image 46
• Køge
Bordbestilling
Vestergade 30A, 4600 Køge
Tlf.: 56 65 36 36
facebook Facebook
Alle dage 11:00 - 23:00
Allerede ved indgangen til restaurant Wok opstår sød musik og en spændt forventning om en god oplevelse. Straks Du træder ind i restauranten pirres Dine sanser og I er allerede begyndt en spændende gastronomisk rejser med fokus på kvalitet og kærlighed til maden.
Restaurant Wok sikre jeres rejse og er Din garanti for en succesfuld oplevelse hvad enten Du er på tur med veninderne, på date med kæresten, sammen med kolleger eller venner og bekendte.
Undervejs på rejsen guides I hen til en unik kulinarisk kvalitetsoplevelse af vores meget imødekommende og venlige personale. Køkkenet sørger hele tiden for I har det godt undervejs på turen, og sikre I får en velsmagende oplevelse ud over det sædvanlige.
Stacks Image 47
Stacks Image 48
Stacks Image 49


I Gillelejes og Køges centrum ligger Restaurant Wok, to meget stilfulde og hyggelige restauranter med spændende wokretter og sushi på menukortet.

Vores venlige og imødekommende personale sørger altid for en suveræn og velsmagende madoplevelse med fokus på at lave kvalitetsmad af gode råvarer.

I køkkenet i Gilleleje laves sushi samt spændende og klassiske wokretter med inspiration fra Sechuan køkkenet. Udover de meget spændende menuer til meget rimelige priser fås også Peking-and menu og andre kinesisk inspirerede retter mod forudbestilling.

I det åbne køkken i Køge laves sushi samt spændende og klassiske wokretter med inspiration fra Sechuan køkkenet. Udover de meget spændende menuer til meget rimelige priser fås også Peking-and menu og andre kinesisk inspirerede retter mod forudbestilling.